Així és com he convertit la nostra sala d’estar formal en una oficina a casa

Quan vam comprar la nostra casa l’any passat, vam començar a utilitzar un dels nostres tres dormitoris com a oficina a casa. Els nostres plans eren convertir eventualment l’espai d’habitatge formal no utilitzat a la part davantera de la casa en un espai d’oficines, ja que tots dos treballem des de casa, ja que tenim una habitació familiar més gran a la part posterior de la casa que fem servir com a habitatge principal espai. Quan vam saber que tindríem un bebè, vaig pensar que seria un bon moment per abordar aquest projecte de bricolatge.

L’espai que he acabat emmarcant fa uns centímetres de més de 8 peus d’amplada i gairebé 12 peus de profunditat. Aquesta va acabar sent la mida ideal per adaptar-nos a dos grans escriptoris personalitzats de 8 peus per 30 polzades i deixar encara molt espai per al menjador al costat. Ja teníem un ventilador d’aire condicionat / calefacció a l’espai, així que, per sort, no vaig haver de fer cap conducte durant aquesta remodelació de la llar.

El projecte complet em va portar una mica més de quatre mesos per completar-lo, principalment treballant els caps de setmana i la nit. Entremig, vaig abordar altres idees d’edificis i remodelacions com fer un menjador de pati i un hivernacle, així que definitivament em vaig prendre el temps.



Seguiu el meu viatge complet a les imatges següents. No dubteu a deixar cap comentari o contacteu amb mi si teniu cap pregunta i faré tot el possible per respondre-hi. També he respost a moltes preguntes sobre aquesta idea de bricolatge Reddit , així que assegureu-vos de comprovar-ho també.

Vaig utilitzar cinta de pintors blaus per marcar l’espai per tenir una idea de la mida. Els sostres mesuren 9,5 peus, però observeu el pendent a la part davantera (que va resultar ser un repte interessant)

com aconseguir nus a Tinder

Com que mai no havia fet res semblant, em vaig dedicar el temps a modelar tot a Autodesk Fusion 360. Això va ser increïblement útil, ja que sabia totes les mesures prèviament

Vaig comprar fusta de 2 × 4 en una fusteria local de mides de 8, 10 i 14 peus. També vaig comprar la fusta contraxapada que necessitava per als escriptoris i armaris superiors (aquest darrer que encara he de construir)

Després de tallar tot el que tenia a la meva nova serra de mitra, vaig col·locar la gran paret a terra abans d’enfrontar-me a les meves pors i vaig fer servir una clavadora per emmarcar-la

Aquí és on entren les matemàtiques. Gràcies al teorema de Pitàgores, no vaig poder aconseguir la paret vertical després d’emmarcar-la. Així que vaig treure la placa superior, la vaig subjectar al lateral i vaig aixecar la paret

Posar la paret al seu lloc va ser una tasca feixuga i el meu amic veí em va ajudar. Va prendre molta força bruta, però finalment la vam aconseguir al seu lloc i després la vam quadrar

La paret més petita tenia una mida molt més manejable, però el sostre inclinat feia moltes mesures i proves / errors per ser perfectes

Després de l’enquadrament, vaig comprar vuit fulls de guix en un jardí de fusta local (dels quals només en necessitava 5) i el vaig tallar abans de cargolar-lo al seu lloc

La paret de guix va ser una altra novetat per a mi, així que probablement la vaig tallar en trossos més petits del que hauria d’haver tingut

Després de tornar a tallar la peça superior al sostre inclinat per anar a l'altura completa, tot semblava molt net

& hellip Però, aleshores, va començar el fang de la paret seca i tot es va tornar a convertir en un enorme embolic. Un amic ens va ajudar amb la gravació i la primera capa, probablement per això al final sembla decent

El plafó de guix va ser definitivament la meva part menys preferida d’aquest projecte. Una gran quantitat de poliment i estratificació del fang va causar un enorme embolic. Lliçó apresa per a la propera vegada: primer cobreix el terra

Això passa després d’uns dies i 4 capes. Tot era llis i quadrat

La petita paret era una mica més un desafiament al fang totalment llisa, ja que la paret existent no era 100% quadrada amb la paret exterior. Vaig haver de compensar amb més fang. A continuació, la porta al fons.

Instal·lar la porta va ser bastant fàcil, excepte per empènyer-la al seu lloc. Vam anar amb portes franceses de 8 peus d’alçada, que són súper pesades

La paret seca es va netejar bé amb només aigua tèbia i draps. Començant a semblar cada vegada més una habitació!

Abans de pintar, realment em dedicava el temps a deixar estovalles de plàstic. Això passa després de la capa d’imprimació

Dues capes de pintura blanca més tard, tot va tornar a estar net. Resulta que no teníem cap pintura de sostre existent, així que vaig improvisar amb alguna cosa prou a prop

Vaig mirar la guarnició existent i vaig pensar que era fàcil de recrear. Un viatge ràpid a la botiga de ferreteria i alguns ajustaments de MDF estàndard més tard, vaig aconseguir que tot coincidís

Ara que la paret està feta, als taulells. Segons el disseny, vaig fabricar 3 armaris sota de cada escriptori amb fusta contraxapada de 3/4 polzades

Aquí podeu veure els 6 armaris. El que no disposa del prestatge central és l’armari del meu PC de torre completa

gos no sé què faig

A la part superior, vaig laminar una làmina de fusta contraxapada de noguera de 3/4 polzades per fer-la més barata per crear una sobretaula robusta d’1-1 / 2 polzada

Vaig aplicar bandes de ferro sobre noguera per amagar les vores de fusta contraxapada. Les osques de cada part superior permeten que les cortines puguin penjar-se sense doblar-se al voltant de la part superior de l’escriptori

Vaig aplicar 4 capes de poliuretà setinat a la part superior (1 capa a la part inferior) amb una mica de poliment lleuger entre cada capa per obtenir un acabat súper suau i durador

Vaig preparar i pintar els armaris de blanc. Vaig utilitzar una pintura esmaltada, que s’anivellava a si mateixa. El resultat final és una superfície molt llisa i dura, però va trigar aproximadament una setmana a curar-se completament

Aquí hi ha l’escriptori de la meva dona instal·lat. Vaig instal·lar algunes puntades a sota per aixecar una mica el seu escriptori, ja que l'alçada inicial era massa baixa per a ella

En aquest moment vam començar a baixar tot. Quedava un problema: no poder tancar l’espai

Vaig tallar unes tires de 3/4 per 1/2 polzada de l'esquerra per sobre de 2x4s per convertir-me en la guarnició de la finestra. Aquí veieu la diferència entre la gran caixa 2 × 4 (dreta) i la qualitat 2 × 4 del jardí de la fusta

Després de tallar-ho tot al llarg i mitrar les cantonades, tot estava a punt per pintar (després de més poliment)

Vaig comprar un polvoritzador de HVLP, ja que al final tenia més coses per escampar per a la guarderia. Això va estalviar molt de temps i va aconseguir un abric molt suau en tot. Aquí podeu veure la imprimació de les tires d’emmarcament

Vaig enganxar i clavar a les tires de 3 costats i després vaig tallar la quarta tira a la longitud exacta per ajustar-la perfectament

Aquí veieu la quarta tira instal·lada i els forats de les ungles farcits de massilla de fusta

I després que hi haguessin els vidres de 1/4 de polzada, aquest projecte va acabar. La meva dona acaba de tenir la seva dutxa de nadó i estic encantada d’acabar això abans que arribi el nadó

Hi ha molta llum des del gran finestral de l’oficina a casa i totes les finestres interiors i les portes franceses deixen passar aquesta llum al menjador.

Vaig afegir tires LED RGB a la part posterior de cada escriptori per obtenir una il·luminació subtil a l’oficina

Així és com es veu

Aquí podeu veure el PC més petit de la meva dona que permet més emmagatzematge. També vaig canviar les rodes de la cadira per unes de goma estil patins per preservar el terra

Tot i que les parets no estan aïllades, el vidre i les tires gruixudes que hi ha a sota de les portes aïllen molt l’habitació per als nostres propòsits

Ta-da!

Gràcies per seguir-ho! No dubteu a fer preguntes o deixar altres comentaris.